Online Marketing Uitbesteden

Bij Multichoiceagency werken ervaren & datadriven specialisten die jouw onderneming naar een hoger niveau kunnen tillen. Wij gebruiken social media campagnes om jouw bedrijf naar voren te brengen. We combineren Facebook, Instagram, LinkedIn en Youtube om een ultieme impact te veroorzaken. Van startups tot corporate: wij helpen bedrijven van elk formaat met groeien in een korte tijdsperiode. Wil jij de succesverhaal worden van Multichoiceagency? Onze agency is jouw social media bureau die conversies genereerd.

multichoiceagency-logo-wit
Inspiratie opdoen en overtuigen

Wat is jullie social media ads strategie

Met een perfecte funnel-strategie overtuigen we jou doelgroep. We bekijken drie verschillende punten die het meest voorkomen bij het promoten van een product of dienst. We doen onderzoek naar customer journey, dit houdt in dat we jou website conversiegericht inrichten. 

We zetten de slimme ai-systemen van social media platformen zoals Facebook, Instagram en Linkedin en laten de data beslissen wat het beste werkt. Bekijk hoe we te werk gaan en kleine en middelgrote bedrijven.

Dit kan je verwachten

Marketing uitbesteden bij Multichoiceagency?

Waar in het verleden online marketing “slechts één onderdeel” van marketing was, is dat tegenwoordig anders. Dankzij razendsnelle scanning kwamen we massaal online. Daarom begint het zoeken naar een potentiële klant meestal eerst op internet voordat u contact met hem opneemt of een aankoop doet. U begrijpt dat het op die momenten essentieel is dat alle instellingen online te vinden zijn. Dit kan door online marketing uit te besteden.

Waarom social media uitbesteden? - 3 voorbeelden:

social media

Direct online marketing starten?

Veelgestelde vragen

We bepalen samen met jou de social media strategie en vanuit hier bedenken we hoe we jou doelgroep gaan inspireren.

Is de nadruk op bereik of meer vind ik leuks krijgen of conversies binnen halen? We bouwen de campagnes op naar jouw voorkeur.

Wij zorgen ervoor dat we jou advertenties testen. Binnen 48 tot 72 uur weten we welke advertenties het beste presteren en zetten we de niet presterende campagnes uit.

We zorgen voor een goed converterende landingspagina! We maken alles meetbaar, sturen maandelijkse rapporten en data op.

We hebben een slim systeem dat is gekoppeld met de CRM van Multichoiceagency. Dit systeem zorgt voor automatische zending van rapporten.

We beginnen elk project met een kickoff-sessie, waarbij we jou en je collega’s uitnodigen om met ideen te komen. Tijdens onze samenwerking brengen we graag bedrijfsbezoekjes om ons je bedrijfscultuur eigen te maken.