Tegenwoordig is een webshop onmisbaar

Een webshop laten maken die conversies genereerd

Webshop laten maken?

Benieuwd wat we voor jouw onderneming kunnen betekenen?

Waarom een webshop laten maken?

Wil je een webshop laten maken? die conversies generereerd? Multichoiceagency helpt je graag bij het opzetten van een nieuwe webshop. Alle online winkels die we creëren zijn gebruiksvriendelijk, mobielvriendelijk en zoekmachinevriendelijk. U wilt (waarschijnlijk) geld verdienen met uw webwinkel en daarom moet de ontwikkeling van deze winkel goed en professioneel gebeuren.

Conversiegerichte webshop laten maken

Multichoiceagency zogrt voor conversierichte webshops die zorgen voor meer omzet. Onze creatieve designers en webdevelopers zijn innovatief en resultaatgericht. Dit vertaald zich in daadkrachtige webshop die jouw bedrijf naar een hoger niveau tillen. Of je nu start met een nieuwe product of simpelweg een webshop wilt laten bouwen, wij kunnen je helpen!

Specialisten in Woocommerce
woocommerce webshop laten maken

Een succesvolle
webshop laten maken

Webshop bouwen in WooCommerce, Shopify, Magento of Laravel. De keuzen is aan jou als het gaat om een goeie cms systeem kiezen. De CMS systemen die wij gebruiken staan bekend om gebruiksvriendelijkheid.

We plannen een moment in en leggen je alles uit hoe je webshop werkt. Kom je er niet uit, dan kun je altijd rekenen op onze deskundige ondersteuning. Dit kan via een meet vergadering of via teams.

Al onze webshops zijn flexibel in te richten. Daardoor kunnen ze perfect worden aangepast aan uw huisstijl.

Woocommerce webshop laten maken

WooCommerce webshop laten maken is al een geweldige oplossing. Je hebt veel opties zoals eenvoudig productbeheer, producten met talloze variaties (zoals kleuren), voorraadbeheer, uitgebreide API’s die kunnen worden gekoppeld aan allerlei services zoals platforms WordPress verzending en eenvoudige bewerking. U kunt het vervolgens naar wens uitbreiden met extra functionaliteit als plug-in of maatwerk. Veel standaard webwinkels bevatten veel features die voor veel ondernemers niet of slechts in geringe mate van toepassing zijn. Als gevolg hiervan kan het een omslachtig pakket worden, moeilijk te gebruiken, bestraft door Google en traag aanvoelen voor gebruikers. Dit willen we natuurlijk voorkomen. We zorgen altijd voor een solide basis met wat je nodig hebt, vaak op basis van een aangepast thema.

Shopify webshop laten maken

Wilt u uw online winkel bouwen op het Shopify-platform? Of je nu begint met een nieuwe online winkel of je oude online winkel wilt verbeteren, als Shopify Partner kunnen we een online winkel creëren die aan al je behoeften voldoet. Met Shopify kun je je winkels combineren met je online winkelsysteem via het Shopify POS-systeem. Lees meer over onze aanpak of neem contact met ons op.

Shopify is ‘s werelds grootste e-commerceplatform. Zo heb je niet alleen de beschikking over een veelheid aan thema’s voor je webwinkel, maar ook een groot aanbod aan Shopify apps waarmee je ervoor kunt zorgen dat je website zo goed mogelijk presteert en waarmee klanten gemakkelijk kunnen overstappen.

Dropshipping webshop laten maken

Een one product store of een general store welke kies jij? Wij zijn al jaren bezig met Dropshipping en hebben diverse hoge omzetten eruitgehaald. Dropshipping is kortom dat je het product niet op voorraad hebt maar dat je het wel kan leveren via leveranciers. Ideale methode om een passieve inkomen te genereren.

Voordelen WooCommerce webshop

Als je WooCommerce wilt gebruiken, krijg je veel voordelen. De voordelen van WooCommerce zijn:

– Hoge schaalbaarheid en lage aanschafkosten (opstartkosten, maar ook lagere maandelijkse kosten zoals hosting en onderhoud, zoals Magento)

– Installatie kan snel, dan kun je gelijk aan de slag met “product filler”

– Creëer de perfecte combinatie met gratis of betaalde plug-ins en thema’s

– Nationale WooCommerce Community grote economie (u bent nog nooit geassocieerd met 1 deel)

– De Nederlandse WooCommerce-markt groeit als een cannabismarkt. Voor elke denkbare
integratie is er een oplossing – Meerdere koppelingen mogelijk zoals boekhoudsystemen, Google Shopping/Amazon/Bol, magazijnbeheersystemen en puntensystemen verkopen.

Kies je voor WooCommerce, dan kun je in ieder geval genieten van bovenstaande voordelen. Natuurlijk is er nog zoveel meer! We vertellen je graag alles.

Koppeling met bekende betalingsproviders

Neem vrijblijvend contact op

Jouw webshop kan gekoppeld worden met meer dan 100 ondersteunde betaalmiddelen. Laat je klanten betalen via klarna of met PayPal of iDeal, of laat ze kiezen om met rembours te betalen. Ook heb je de mogelijkheid om verzendkosten per artikel aan te passen. 

betaalmethodes

Je webshop laten maken bij Multichoiceagency

Een website laten maken

We denken met je mee en zorgen ervoor dat jouw website zo stabiel en snel mogelijk draait. Ook hebben we hosting en uitstekend onderhoud. Ook online marketing is mogelijk.

Mijn website laten vernieuwen

Een webshop laten maken

Door de jaren heen hebben we voor verschillende ondernemingen een webshop mogen bouwen. Ons meest recente webshop heeft zijn verkoop omzet van direct naar online omgezet met meer dan 800 producten.

Mijn website laten vernieuwen

Conversie Specialisten

Bij het bouwen van jouw website implementeren we de gebruikservaring in jouw website en het behalen van leads voor jouw website. Multichoiceagency zorgt ervoor dat jou website SEO geoptimaliseerd is. 

Mijn website laten vernieuwen

Bedrijven die u voor waren!

https://myfashionmusthave.com/
https://maazcleanrevolution.com/
https://dentdelionofficial.com/
https://gillianbeauty.com/

A.t.mtek aannemersbedrijf

Voor A.T.M TEK aannemersbedrijf heeft Multichoiceagency een nieuwe website ontwikkeld. ATMTEK was een van onze eerste klanten. Atmtek zorgt voor metalen gasen in de tuinbouw, niemand in Nederland kan deze werkzaamheden uitvoeren en daarom onderscheidt ATMTEK zich van de concurrentie. We hebben de logo kleuren weten te implementeren in de website, zo ziet u rood en donkerblauw terug voorkomen in de huiskleuren. 

Bekijk alle projecten
atmtek home

Waarom zou ik een webshop laten bouwen door Multichoiceagency?

Onze webshop specialisten bouwen voornamelijk alle webshops in WooCommerce. Dit systeem is wereldwijd in gebruik door de grootste bedrijven. Het wordt voornamelijk gebruikt in de winkelomgeving of groothandel omgeving. Dit systeem is gebaseerd op WordPress en WordPress wordt voornamelijk gebruikt voor informatieve websites. 

Het staat vooral bekend om de gebruiksvriendelijkheid en aanpasbaarheid. Als je jouw webwinkel door Multichoiceagency laat maken kan je deze zelf eenvoudig beheren en onderhouden. We bieden dan ook ondersteuning hier in. 

Snel een conversiegerichte webshop laten maken?

Wij ontwikkelen en leveren uw nieuwe webshop snel en vakkundig op met een uniek design. Je nieuwe online winkel kan over 2 weken live gaan. In Multichoiceagency bouw je snel een professionele webwinkel, beheer je eenvoudig zelf en update je je webwinkel op elk moment, zodat je webwinkel altijd up-to-date is. Via al onze online winkels kunt u levenslange updates van uw website krijgen, van eenvoudig tot uitgebreid. We brengen geen extra kosten in rekening voor het optimaliseren van onze online winkel voor weergave op mobiele telefoons en tablets.

Webshop laten maken met Jet engine

Net als het bouwen van webshops heb je wat geavanceerde kant ervan en dat is Jetengine. Jetengine heeft plugins voor WordPress dat ervoor zorgt dat je aangepaste velden kan aanmaken, denk maar aan een Funda.nl of autoscout24.nl dit soort systemen worden meestal gecodeerd in complexe systemen, alleen dit maakt jetengine mogelijk met een aantal plugins. 

Wil jij een listing website hebben? Dat is mogelijk Multichoiceagency kan voor u een website net als autoscout24.nl of marktplaats.nl soortgelijk maken in dit systeem. 

Voor meer informatie druk op deze link.

wij werken met de volgende systemen

Webshop pakketten

Webshop laten maken kosten

Basis webshop laten maken

799 Vanaf
 • Inclusief 10 producten
 • 1 tot 3 pagina's
 • Hosting & E-mail
 • SEO zoekmachineoptimalisatie
 • Sneller op de zoekresultaten
 • Hosting & E-mail

Premium webshop laten maken

1750 Eenmalig
 • Inclusief 15 producten
 • 3 tot 6 pagina's
 • Beveiliging SSL
 • SEO zoekmachineoptimalisatie
 • Design op maat
 • Hoger in Google
MEEST GEKOZEN

Maatwerk webshop laten maken

2495 Vanaf
 • Inclusief 20 producten
 • 8 tot 10 pagina's
 • Beveiliging SSL
 • Gecodeerd op maat
 • SEO zoekmachineoptimalisatie
 • Hoger in Google
 • Custom Content

Veelgestelde vragen

Wanneer u met onze webshop-experts samenwerkt, krijgt u een responsive, op maat gemaakt webdesign. Een responsive website design zorgt ervoor dat uw website er goed uitziet op alle apparaten, van mobiele telefoons tot desktop monitoren. Het ontwikkelingsteam van Multichoiceagency is bedreven in het ontwerpen van mobiel-vriendelijke websites die er aantrekkelijk uitzien op elk schermformaat. Mocht u tijdens de ontwikkeling van uw website ooit iets vreemds opmerken, raadpleeg dan onze browser size checker en laat ons de hoogte en breedte van uw scherm weten zodat we uw probleem snel kunnen oplossen!

Dit hangt af van de hoeveelheid functionaliteit die je in je webshop wilt laten verwerken. Gemiddeld duurt een website laten maken hooguit 1 tot 2 weken.

Multichoiceagency is altijd transparant met zijn tarieven. We verrekenen voor een basis webdesign € 699 euro. Let op dit is een startbedrag voor het ontwerpen van uw website. U krijgt een offerte opgestuurd en deze dient u te ondertekenen. Na dit is ondertekend kunnen we starten met het ontwerpen van uw website.

Nee, een website of een webshop is eenmalig en eindigt bij oplevering van uw website. Bij externe diensten is dit van toepassing.

Jazeker, Multichoiceagency levert ook maandelijkse onderhoud aan websites. Zo zorgen we ervoor dat uw website altijd up to date blijft en, zich geen zorgen hoef te maken dat uw website offline gaat.

We hebben een grafische designer die huisstijlen en logos geheel opmaat maakt. U kunt voor ons een voorbeeld tekenen en dit zullen we verwerken in uw ontwerp.