WEBDESIGN STUDIO

Sussevolle webshops ontwikkeling

Ontwikkel jouw online aanwezigheid met ons professionele en ervaren team.

Wereldwijde Betalingen

Klanten kunnen verschillende betaalmethodes betalen, dit kan via iDeal, Paypal, Klarna, Google pay.

Meer informatie

Maatwerk design & ontwerp

Professioneel webshop afgestemd op je wensen en eisen. Wij ontwerpen jouw droomwebsite geheel naar jouw smaak.

Meer informatie

Bestellingen bijhouden

Je overzicht bijhouden van alle bestellingen kan gemakkelijk via de mobiele applicaties en ook via de dashboard.

Meer informatie

Waarom Een Webshop Laten Maken?

Maatwerk Webdesign

Wil je een webshop laten maken? die conversies generereerd? Multichoiceagency helpt je graag bij het opzetten van een nieuwe webshop. Alle online winkels die we creëren zijn gebruiksvriendelijk, mobielvriendelijk en zoekmachinevriendelijk. U wilt (waarschijnlijk) geld verdienen met uw webwinkel en daarom moet de ontwikkeling van deze winkel goed en professioneel gebeuren.

Conversiegerichte Webshop Laten Maken

Multichoiceagency zorgt voor conversiegerichte webshops die zorgen voor meer omzet. Onze creatieve designers en webdevelopers zijn innovatief en resultaatgericht. Dit vertaald zich in daadkrachtige webshop die jouw bedrijf naar een hoger niveau tillen. Of je nu start met een nieuwe product of simpelweg een webshop wilt laten bouwen, wij kunnen je helpen!

 

Maatwerk Webshop Pakket

Waarom responsive webdesign?

“Ben je enthousiast om meer bestellingen te krijgen via je website of om je online winkelomzet te verhogen, maar weet je niet hoe je daar moet komen? Je kunt onze online marketing uitbesteden We vertalen de kwaliteiten van onze klanten naar succesvolle online resultaten We doen dit met volledige inzet en vertrouwen in onze verschillende specialismen; optimale zoekmachineoptimalisatie, zoekmachine adverteren en social media marketing.

Woocommerce Webshop Laten Maken

WooCommerce webshop laten maken is al een geweldige oplossing. Je hebt veel opties zoals eenvoudig product beheer, producten met talloze variaties (zoals kleuren), voorraadbeheer, uitgebreide API’s die kunnen worden gekoppeld aan allerlei services zoals platforms WordPress verzending en eenvoudige bewerking. U kunt het vervolgens naar wens uitbreiden met extra functionaliteit als plug-in of maatwerk.

Veel standaard webwinkels bevatten veel features die voor veel ondernemers niet of slechts in geringe mate van toepassing zijn. Als gevolg hiervan kan het een omslachtig pakket worden, moeilijk te gebruiken, bestraft door Google en traag aanvoelen voor gebruikers. Dit willen we natuurlijk voorkomen. We zorgen altijd voor een solide basis met wat je nodig hebt, vaak op basis van een aangepast thema.

responsive-website-laten-maken

wat leveren we nog erbij?

Ontwerp Op Maat

Onze ervaren mediavormgevers ontwerpen jouw website geschikt voor tablet en mobiele apparaten.

Goed vindbaar in Google

Wij zorgen ervoor dat jouw bedrijf goed gevonden wordt in Google andere social media platforms.

Makkelijke beheersysteem

Na aanleveren kunnen we jou website onderhouden. Dit kan je ook zelf doen zoals simpele teksten of producten aanpassen.

Google analytics

Bekijk hoeveel bezoekers je dagelijks krijgt, en bereik meer potentiële klanten door SEO toe te voegen op je website.

Hosting & Service

Je website snelheid is zeer belangrijk, altijd veilig online, inclusief updates, backups, service domeinnaam en hosting.

Modules

Standaard raden we je aan welke modules je nodig hebt. En aan de hand hiervan kan je website bijhouden.

Waarom zou ik een webshop laten bouwen door Multichoiceagency?

Onze webshop specialisten bouwen voornamelijk alle webshops in WooCommerce. Dit systeem is wereldwijd in gebruik door de grootste bedrijven. Het wordt voornamelijk gebruikt in de winkelomgeving of groothandel omgeving. Dit systeem is gebaseerd op WordPress en WordPress wordt voornamelijk gebruikt voor informatieve websites. 

Het staat vooral bekend om de gebruiksvriendelijkheid en aanpasbaarheid. Als je jouw webwinkel door Multichoiceagency laat maken kan je deze zelf eenvoudig beheren en onderhouden. We bieden dan ook ondersteuning hier in. 

Snel een conversiegerichte webshop laten maken?

Wij ontwikkelen en leveren uw nieuwe webshop snel en vakkundig op met een uniek design. Je nieuwe online winkel kan over 2 weken live gaan. In Multichoiceagency bouw je snel een professionele webwinkel, beheer je eenvoudig zelf en update je je webwinkel op elk moment, zodat je webwinkel altijd up-to-date is. Via al onze online winkels kunt u levenslange updates van uw website krijgen, van eenvoudig tot uitgebreid. We brengen geen extra kosten in rekening voor het optimaliseren van onze online winkel voor weergave op mobiele telefoons en tablets.

Webshop laten maken met Jet engine

Net als het bouwen van webshops heb je wat geavanceerde kant ervan en dat is Jetengine. Jetengine heeft plugins voor WordPress dat ervoor zorgt dat je aangepaste velden kan aanmaken, denk maar aan een Funda.nl of autoscout24.nl dit soort systemen worden meestal gecodeerd in complexe systemen, alleen dit maakt jetengine mogelijk met een aantal plugins. 

Wil jij een listing website hebben? Dat is mogelijk Multichoiceagency kan voor u een website net als autoscout24.nl of marktplaats.nl soortgelijk maken in dit systeem. 

Veelgestelde Vragen

Wanneer u met onze webshop-experts samenwerkt, krijgt u een responsive, op maat gemaakt webdesign. Een responsive website design zorgt ervoor dat uw website er goed uitziet op alle apparaten, van mobiele telefoons tot desktop monitoren. Het ontwikkelingsteam van Multichoiceagency is bedreven in het ontwerpen van mobiel-vriendelijke websites die er aantrekkelijk uitzien op elk schermformaat. Mocht u tijdens de ontwikkeling van uw website ooit iets vreemds opmerken, raadpleeg dan onze browser size checker en laat ons de hoogte en breedte van uw scherm weten zodat we uw probleem snel kunnen oplossen!

Dit hangt af van de hoeveelheid functionaliteit die je in je webshop wilt laten verwerken. Gemiddeld duurt een website laten maken hooguit 1 tot 2 weken.

Multichoiceagency is altijd transparant met zijn tarieven. We verrekenen voor een basis webdesign € 699 euro. Let op dit is een startbedrag voor het ontwerpen van uw website. U krijgt een offerte opgestuurd en deze dient u te ondertekenen. Na dit is ondertekend kunnen we starten met het ontwerpen van uw website.

Nee, een website of een webshop is eenmalig en eindigt bij oplevering van uw website. Bij externe diensten is dit van toepassing.

Jazeker, Multichoiceagency levert ook maandelijkse onderhoud aan websites. Zo zorgen we ervoor dat uw website altijd up to date blijft en, zich geen zorgen hoef te maken dat uw website offline gaat.

We hebben een grafische designer die huisstijlen en logos geheel opmaat maakt. U kunt voor ons een voorbeeld tekenen en dit zullen we verwerken in uw ontwerp.