Tegenwoordig is een website laten maken onmisbaar

Website laten maken

Website laten bouwen?

Benieuwd wat we voor jouw onderneming kunnen betekenen?

Een goede website laten maken

Bij Multichoiceagency een website laten maken kan rekenen op korte communicatielijnen, deadlines die worden gehaald en daadkracht. Dit vinden we super belangrijk en hanteren we ook voor onze klanten. Om jouw website te laten maken hebben we een stappenplan ontwikkeld voor een gestroomlijnde samenwerking.

WordPress website laten maken

Ben je recent gestart als zzp’er of ondernemer of heeft u al een bestaande website en wilt u die vernieuwen? Natuurlijk wil je dan een proffesionele website. Wij zijn kortom specialisten in WordPress website laten maken. In de afgelopen jaren hebben we tientallen websites gemaakt. Een website straalt uit als het visitekaartje van je onderneming. Het WordPress systeem is makkelijk te gebruiken en momenteel lopen al 250+ websites die wij hebben gebouwd in WordPress. Ook geïnteresseerd? 

Een succesvolle website laten maken

Door een professionele webdesign of webshop te laten maken zet u op effectieve wijze uw idee, project of onderneming op de kaart. Het kan ook voorkomen dat uw huidige website een flinke opfrisbeurt nodig heeft, en u niet direct een hele nieuwe website wilt laten bouwen.

In beide gevallen kunt u uw website laten maken door Multichoiceagency. Lees direct verder over de mogelijkheden bij ons webdesign bureau! 

Meer informatie over onze webdesign diensten?

Neem vrijblijvend contact op

Heb je meer informatie nodig over onze paketten? of welke pakket het beste bij je past? Bel of mail ons gerust, we helpen je graag verder.

Je website laten maken bij Multichoiceagency

Een website laten maken

We denken met je mee en zorgen ervoor dat jouw website zo stabiel en snel mogelijk draait. Ook hebben we hosting en uitstekend onderhoud. Ook online marketing is mogelijk.

Mijn website laten vernieuwen

Een webshop laten maken

Door de jaren heen hebben we voor verschillende ondernemingen een webshop mogen bouwen. Ons meest recente webshop heeft zijn verkoop omzet van direct naar online omgezet met meer dan 800 producten.

Mijn website laten vernieuwen

Conversie Specialisten

Bij het bouwen van jouw website implementeren we de gebruikservaring in jouw website en het behalen van leads voor jouw website. Multichoiceagency zorgt ervoor dat jou website SEO geoptimaliseerd is. 

Mijn website laten vernieuwen

Bedrijven die u voor waren!

A.t.mtek aannemersbedrijf

Voor A.T.M TEK aannemersbedrijf heeft Multichoiceagency een nieuwe website ontwikkeld. ATMTEK was een van onze eerste klanten. Atmtek zorgt voor metalen gasen in de tuinbouw, niemand in Nederland kan deze werkzaamheden uitvoeren en daarom onderscheidt ATMTEK zich van de concurrentie. We hebben de logo kleuren weten te implementeren in de website, zo ziet u rood en donkerblauw terug voorkomen in de huiskleuren. 

atmtek home

wij werken met de volgende systemen

Website Pakket

Website laten maken kosten

Basis website laten maken

699 Vanaf
 • 1 tot 3 pagina's
 • Beveiliging SSL
 • SEO zoekmachineoptimalisatie
 • Sneller op de zoekresultaten
 • Hosting & E-mail

Premium website laten maken

1250 Vanaf
 • 3 tot 6 pagina's
 • Beveiliging SSL
 • SEO zoekmachineoptimalisatie
 • Design op maat
 • Hoger in Google
MEEST GEKOZEN

Maatwerk website laten maken

1850 Vanaf
 • 8 tot 10 pagina's
 • Beveiliging SSL
 • Gecodeerd op maat
 • SEO zoekmachineoptimalisatie
 • Hoger in Google
 • Custom Content

Veelgestelde vragen

Wanneer u met onze website-experts samenwerkt, krijgt u een responsive, op maat gemaakt webdesign. Een responsive website design zorgt ervoor dat uw website er goed uitziet op alle apparaten, van mobiele telefoons tot desktop monitoren. Het ontwikkelingsteam van Multichoiceagency is bedreven in het ontwerpen van mobiel-vriendelijke websites die er aantrekkelijk uitzien op elk schermformaat. Mocht u tijdens de ontwikkeling van uw website ooit iets vreemds opmerken, raadpleeg dan onze browser size checker en laat ons de hoogte en breedte van uw scherm weten zodat we uw probleem snel kunnen oplossen!

Dit hangt af van de hoeveelheid functionaliteit die je in je website wilt laten verwerken. Gemiddeld duurt een website laten maken hooguit 1 tot 2 weken.

Multichoiceagency is altijd transparant met zijn tarieven. We verrekenen voor een basis webdesign € 950 euro. Let op dit is een startbedrag voor het ontwerpen van uw website. U krijgt een offerte opgestuurd en deze dient u te ondertekenen. Na dit is ondertekend kunnen we starten met het ontwerpen van uw website.

Nee, een website of een webshop is eenmalig en eindigt bij oplevering van uw website. Bij externe diensten is dit van toepassing.

Jazeker, Multichoiceagency levert ook maandelijkse onderhoud aan websites. Zo zorgen we ervoor dat uw website altijd up to date blijft en, zich geen zorgen hoef te maken dat uw website offline gaat.

We hebben een grafische designer die huisstijlen en logos geheel opmaat maakt. U kunt voor ons een voorbeeld tekenen en dit zullen we verwerken in uw ontwerp.