Responsive vormgeving
geheel op maat gemaakt

Onze webdesigners zorgen voor responsive webdesign, dit betekent dat jouw website geoptimaliseerd wordt voor zowel mobiel als tablet.

Een uniek webdesign

Maatwerk Webdesign
De grafische ontwerpers van Multichoiceagency zorgen voor een uniek webdesign dat bij jou uitstraling van het bedrijf past. We houden de laatste trends in de gaten en bouwen gegarandeerd een responsive webdesign op maat.
Samen ontwikkelen 

Door een professionele webdesign of webshop te laten maken zet u op effectieve wijze uw idee, project of onderneming op de kaart. Het kan ook voorkomen dat uw huidige website een flinke opfrisbeurt nodig heeft, en u niet direct een hele nieuwe website wilt laten bouwen.

Responsive webdesign geschikt voor elk scherm

Waarom responsive webdesign?

We worden tegenwoordig met die term gehamerd, maar niet helemaal onterecht. Anno 2020 zijn er nog steeds websites die niet goed werken op tablets en smartphones.
Als je je online strategie serieus neemt, is responsive webdesign de eerste stap bij het ontwikkelen van een nieuwe website. Met een doordacht ontwerp krijg je daardoor meer bezoekers en blijven ze langer op de site of zijn ze actief. Een professionele website die up-to-date is, komt ook het imago ten goede.

Ben je mobielvriendelijk?

Bekijk hier hoe Google jouw site beoordeelt op mobielvriendelijk. Dit zegt echter niets over snelheid, maar geeft in ieder geval aan of je op de goede weg bent. Google heeft het zoekalgoritme immers zo aangepast dat mobielvriendelijke sites hoger scoren dan vergelijkbare sites die alleen voor het desktopformaat zijn ontwikkeld.

responsive-website-laten-maken

wat leveren we nog erbij?

Ontwerp Op Maat

Onze ervaren mediavormgevers ontwerpen jouw website geschikt voor tablet en mobiele apparaten.

Goed vindbaar in Google

Wij zorgen ervoor dat jouw bedrijf goed gevonden wordt in Google andere social media platforms.

Makkelijke beheersysteem

Na aanleveren kunnen we jou website onderhouden. Dit kan je ook zelf doen zoals simpele teksten of producten aanpassen.

Google analytics

Bekijk hoeveel bezoekers je dagelijks krijgt, en bereik meer potentiële klanten door SEO toe te voegen op je website.

Hosting & Service

Je website snelheid is zeer belangrijk, altijd veilig online, inclusief updates, backups, service domeinnaam en hosting.

Modules

Standaard raden we je aan welke modules je nodig hebt. En aan de hand hiervan kan je website bijhouden.